Kaj sedaj?

Pozdravljeni na vaši novi WordPress strani!

Hvaležni smo, da ste se kot ponudniku gostovanja odločili zaupati ravno nam. To objavo lahko spremenite ali izbrišete, prav pa vam bo prišla pri prvih korakih postavljanja vaše spletne strani. Za lažji začetek smo vam že namestili nekaj vtičnikov, za katere menimo, da vam bodo olajšali delo.

V spodnji tabeli najdete seznam vtičnikov, ki smo jih že namestili, ter kratek opis vsakega. Predlagamo, da obiščete povezavo na imenu, saj vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete za uprabo tega vtičnika.

Vtičnik Opis
Any Hostname Omogoča objavo spletne strani na več domenah (aliasih).
Contact Form 7 Da vas obiskovalci strani lahko kontaktirajo / pošljejo povpraševanje.
Disable Comments Če ne boste pisali bloga, ampak bi na strani radi le prestavili svojo dejavnost, je smiselno izklopiti komentarje na straneh.
Google Analytics Obvezen vtičnik za merjenje in analizo obiska na vaši strani
Jetpack by WordPress.com WordPress na steroidih! Vtičnik omogoča urejanje varnostnih nastavitev, SEO, integracijo z družabnimi omrežji in še marsikaj.
Gallery Za dodajanje galerije slik na vašo stran.
Facebook Pixel Če želite na Facebooku oglaševati obiskovalcem vaše strani, je to obvezen vtičnik.
Responsive Slider Ime vtičnika pove vse.
W3 Total Cache Za pospešitev delovanja vaše WordPress strani.
WP Google Maps Za dodajanje vaše lokacije na spletni strani.
Loginizer Za omejevanje števila nepravilnih prijav.
Upravljanje s piškotki piskotki.net Da bo vaša stran skladna z zakonodajo.
WP Maintenance Mode Enostavno zapiranje strani, kadar izvajate posodobitve oziroma spremembe.

Da lahko začnete uporabljati posamezen vtičnik, ga je potrebno vklopiti. To storite v administraciji, če navigirate na Vtičniki -> Nameščeni vtičniki.

POMEMBNO: WordPress je odprtokodna aplikacija za upravljanje vsebin. Ker ne gre za orodje, ki bi ga razvili v naši skupini, podopore zanj ne ponujamo. V kolikor vam orodje ni domače, je dober začetek za spoznavanje z njim njihova baza znanja.

Seveda pa vam vedno radi pomagamo pri delu z vašo spletno stranjo. V kolikor naletite na težavo, pri kateri bi potrebovali našo pomoč, nas lahko kontaktirate telefonsko vsak delavnik med 8. in 20. uro na 01 77 77 888 ali preko elektronske pošte na info@domovanje.com.

Categories: Uncategorized