Forbidden Fruit Vas poziva da skoknete na palubu i pridružite se veseloj posadi! Ne propustite zabavu usred plavog Jadrana! Sunce, valovi, glasna muzika, sjajna atmosfera, sočni kokteli, gola tijela, tange i bikini – morate priznati, ovo je najluđiji način da istražite pučinu!

Malo cuge, ljuljuškanja na valovima i plutajuća ekipa će se za tren naći na dubokom moru, daleko od znatiželjnih očiju. A onda počinje pravi tulum! Znamo da je partijanje uz plivanje i sexy poziranje na palubi jako iscrpljujuće pa smo pripremili nešto za povrat Vaše energije. Ručak će biti serviran na brodu, a u međuvremenu se možete osvežiti sočnim i egzotičnim voćnim zalogajima. Provozat ćemo se i preljepim Limskim kanalom, proći tik uz čuvenu svingersku plažu Punta Križa i obližnje otoke..

Dress Code:

Spakujte svoje sexy kupaće kostime i bikinije – a i ne morate… Golotinja je ok, nismo sramežljivi 😉

Plovimo prema sljedećem rasporedu:

  • Polazak: 10:30 Rovinj
  • Povratak: Rovinj 17:30

Uključeno u cijenu:

  •  Vrhunska zabava, Dj
  • Ručak i voćni zalogaji tijekom Boat Party-a
  • Jedno piće po osobi
  • Voda za cijelo vrijeme plovidbe
  • Igračka za vodu
  • FF narukvica

Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da rezervacije izvršite što prije! Rezervaciju ulaznice možete kupiti odmah, a punu cijenu ulaznice plaćate prilikom ukrcavanja na brod.

*** U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, FF zadržava pravo promjene termina polaska na petak 06.08. ili nedelju 08.08. Ukoliko Vam ponuđeni termin ne bude odgovarao, imate pravo na povrat novca u punom iznosu.

*** U slučaju zabrane plovidbe zbog Covid-19, FF zadržava pravo otkazivanja događaja i povrata novca u punom iznosu onima koji su izvršili uplatu.

Covid – 19:
FF brine o Vama i Vašem zdravlju. Poduzećemo sve epidemiološke mjere koje u tom trenutku budu preporučene. Ukoliko se donese zakon da događaju mogu pristupiti samo osobe koje su negativne, preboljele, imaju antitijela ili su cijepljene protiv Covid – 19, morat ćete da pokažete dokument koji to dokazuj

Informacije o ulaznicama i rezervacije