Forbidden Fruit Vas poziva da skoknete na palubu i pridružite se veseloj posadi! Ne propustite zabavu usred plavog Jadrana! Sunce, valovi, glasna muzika, sjajna atmosfera, ukusni kokteli, izvajana tela, tange i bikini – morate priznati, ovo je najluđiji način da istražite pučinu!

Malo cuge, ljuljuškanja na talasima i plutajuća ekipa će se za tren naći na dubokom moru, daleko od znatiželjnih očiju. A onda počinje prava žurka! Znamo da je partijanje uz plivanje i seksi poziranje na palubi jako iscrpljujuće pa smo pripremili nešto za povrat Vaše energije. Ručak će biti serviran na brodu, a u međuvremenu se možete osvežiti sočnim i egzotičnim voćnim zalogajima. Provozaćemo se i prelepim Limskim kanalom, proći tik uz čuvenu svingersku plažu Punta Križa i obližnja ostrva.

Dress Code:
Spakujte svoje seksi kupaće kostime i bikinije – a i ne morate… Golotinja je ok, nismo sramežljivi 😉

Plovimo prema sledećem rasporedu:
● Polazak: 10:30 Rovinj
● Povratak: 17:30 Rovinj

Uključeno u cenu:
● Vrhunska zabava, Dj
● Ručak i voćne zakuske tokom Boat Party-a
● Jedno piće po osobi
● Voda za celo vreme plovidbe
● Igračka za vodu
● FF narukvica

Broj mesta je ograničen, stoga Vas molimo da rezervacije izvršite što pre! Rezervaciju ulaznice možete kupiti odmah, a punu cenu ulaznice plaćate prilikom ukrcavanja na brod.

*** U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, FF zadržava pravo promene termina polaska na petak 06.08. ili nedelju 08.08. Ukoliko Vam ponuđeni termin ne bude odgovarao, imate pravo na povrat novca u punom iznosu.

*** U slučaju zabrane plovidbe zbog Covid-19, FF zadržava pravo otkazivanja događaja i povrata novca u punom iznosu onima koji su izvršili uplatu.

Covid – 19:
FF brine o Vama i Vašem zdravlju. Poduzećemo sve epidemiološke mere koje u tom trenutku budu preporučene. Ukoliko se donese zakon da događaju mogu pristupiti samo osobe koje su negativne, prebolele, imaju antitela ili su vakcinisane protiv Covid – 19, moraćete da pokažete dokument koji to dokazuje.

FF validacija:
Ako još uvek niste FF validirani član, svi posetioci ovog eventa će dobiti svoju validaciju! Sa FF validacijom dobijate trajni popust od 20% na Premium članstvo!

Informacije o kartama i rezervacije