Sob, 28. julij 2018 ob 16:00
do sobote, 4. avgusta 2018

Rovinjsko Selo

Pridružite se nam na erotičnih dneh v Rovinju, swinger prestolnici Jadrana in ostanite 3, 4 ali 7 dni. Seksi prizorišče se nahaja na diskretni lokaciji, kjer se lahko svobodno zabavate, uživate in igrate kot rezidentni gost v vili. Poleg tega, le 15 minut stran (10 km) sta kamp Valalta in swinger plaža Punta Križa

Koncept je preprost: gostujoči pari, maks 49 let, igrivi in voljani skupak preživeti nekaj dni svobode v veliki in lepi vili, kjer lahko skupaj uživamo v zasebnosti in komfortu. Vila ima 4 spalnice, 4 kopalnice, lep salon in kuhinjo. Poleg tega se nam bodo pridružili tudi drugi pari, predvsem na dveh zabavah, ki bodo v ponedeljek 30. julija in v petek 3 avgusta. To pa še ni vse, saj bosta potekali tudi dve zabavi na plaži in sicer v nedeljo 29. julija in v četrtek 2. avgusta!

Torej, lahko ostaneta cel teden ali pa samo 3 ali 4 dni, kot si ti želita…

Kaj je vključeno:

  1. 1. bivanje v zabavi z bazenom v zasebni sobi;
  2. 2. brezplačna udeležba na obeh zabavah 30. julija in 3. avgusta;
  3. 3. brezplačna udeležba na dveh zzabavah na plaži 29. julija in 2. avgusta.

Cena za bivanje v vili cel teden znaša le 694 € za par in vključuje zasebno sobo in seveda prosto udeležbo na dveh straneh z brezplačnimi pijačami. Če ostaneta manj, je cena 133 € na dan na par.

Za potrditev rezervacije prosimo za 50% predplačilo.

Če želita sodelovati, pišita na margarita.pleasures@gmail.com ali pa preko Whatsappa ali Viberja na +1.516.577.0507.

Informacije in rezervacije

Rovinj Summer Warm Up zabava

Ponedeljek, 30. julij 2018
ob 18:00

Rovinjsko Selo

Vas mika poletna zabava v swinger prestolnici Jadrana, v Rovinju?? Pridružite se nam na vroči ponedeljek v naši vili, tik izven Rovinja, 10 minut (približno 7 km) od mesta ali 15 minut (približno 10 km) od Valalte in swinger plaže Punta Križa. Glasba, pijača in vroča telesa, ki se talijo skupaj, da uživajo v zabavi in ​​drugih užitkih! Na zabavi bo naječ 20 parov, tako da lahko resnično izberemo najbolj zanimive in prijetne ljudi. Prispevek je 90 evrov na par in začnemo že v zgodnjih večernih urah (ob šestih), takoj kot se sonce umiri in se naši užitkki začnejo prebujati, zato da lahko nadaljujemo globoko v noč, dokler si želimo ples, igre, provociranja in uživanja! Brezplačne pijače in prigrizki bodo na voljo!

Za potrditev rezervacije prosimo za 50% predplačilo. Če želita sodelovati, pišita na margarita.pleasures@gmail.com ali pa preko Whatsappa ali Viberja na +1.516.577.0507.

Informacije in rezervacije

Rovinj Summer Top Party

Petek, 3. avgust 2018
ob 18:00

Rovinjsko Selo

Petkova noč, ki se začne že na večer, točneje ob šestih, ko se sonca začne ohlajati. Takrat bo erotično vzdušje popolno in bomo lahko začeli zbujati naše užitke in strast ter se igrati ter hladiti ob bazenu.

Največje število sodelujočih parov je 25, prispevek pa je 120 €, s katerim boste imeli dostop tudi do buffet večerje in brezplačnih pijač, tako da bo vzdušje čimbolj sproščeno in omogočalo okušanje valov erotizma in užitka.

Točno ob desetih vas bosta Master in Margarita vodila skozi seksi ritual in poredne igre, ki vas bodo popeljale v noč in osvobajoče poletne seksualne užitke.

Za potrditev rezervacije prosimo za 50% predplačilo. Če želita sodelovati, pišita na margarita.pleasures@gmail.com ali pa preko Whatsappa ali Viberja na +1.516.577.0507.

Informacije in rezervacije