Želimo da Vas obradujemo jednim novim partijem! Pošto kao ni Vi ne volimo rutinu, odlučili smo se da klub ovog puta zamjenimo brodom! Pa, jeste li za jedan dobar noćni party na palubi?

Isplovljavamo tik pred zalazak sunca, tako da ćete moći uživati u sjajnoj igri boja na zapadnom horizontu, dok sa suprotne strane Rovinj tone u mrak. Ovaj prizor, uz opuštenu muziku, lagane latino ritmove i šum mora kreiraće jedinstvenu senzualnu atmosferu. Diskretna svjetla, pregršt udobnih madraca za leškarenje, sjajan izbor pića i puno zgodnih nasmijanih ljudi ubacit će Vas u sexy raspoloženje.  Istina da neće biti toliko vruće zbog sviježeg povjetarca, ali uz miris soli, golišavo društvo i valove, ovaj party će biti nešto poput vrućih ludih ljetnjih noći koje nam toliko nedostaju!

Party plan

Isplovljavamo upravo pred zalazak sunca nad Rovinjom, a na brodu ćemo partijati sve do 3h posle ponoći. Naša vesela posada će se ubrzo naći daleko od obale, sasvim skrivena od radoznalih očiju. Uz prekrasan pogled na pučinu, šum valova i opušten ambijent, sigurni smo da Vam već na pamet padaju mnoge nestašne zabavne aktivnosti, pored čavrljanja, cuganja i plesanja. Kapeten je rekao: Voljno, paluba je Vaša!

Plovimo prema sljedećem rasporedu:

  • Polazak: 18:30 Rovinj
  • Povratak: 02:00 Rovinj

Za zainteresirane postoji mogućnost ranijeg povratka taxi brodom po cijeni od 10€ po osobi.

Dress code

Svi u bijelom! I ovde važi manje je više, pa se slobodno raskomotite, no nabacite neki bijeli detalj.

Cijene

120 €/ par

Uključeno u cijenu:

  • Sva alkoholna i bezalkoholna pića tijekom partija
  • Večera i voćni zalogaji

Broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da rezervacije izvršite što prije! Rezervaciju ulaznice kupujete odmah, a punu cijenu ulaznice plaćate prilikom ukrcavanja na brod.

Napomena:

  • ZABRANJENO JE NOĆNO KUPANJE. Kada padne mrak molimo Vas da se iz sigurnosnih razloga ne bacate u more, imamo tuševe za osvježenje 😉
  • U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, FF zadržava pravo otkazivanja događaja i povrata novca u punom iznosu onima koji su izvršili uplatu.

Kontakt i rezervacije