Imamo novo presenečenje za vas! Ker tako kot vi, tudi mi ne maramo rutine, smo se odločili, da tokrat klub zamenjamo z barko! Torej, ste pripravljeni na nočno zabavo na palubi?

Izpuli bomo malo pred sončnim zahodom, kar pomeni, da boste lahko uživali v igri barv  neba, medtem ko bo na drugi strani Rovinj počasi tonel v noč. Ta ambient,  chill glasba, vroči Latino ritmi in šumenje valov v ozadju, bodo ustvarili pravo in edinstveno čutno vzdušje. Diskretna svetloba, udobna ležišča, velika izbira pijač in skupina optimističnih ljudi, vas bodo ponesli v pravo, sexy razpoloženje. Res je, ne bo preveč vroče zaradi svežega vrtiča, ampak slan zrak, gola telesa in špricanje vode, nam bodo dali občutek, da je to ena od tistih vročih poletnih noči, katere že vsi tako pogrešamo.

Party plan

Proti odprtemu morju, bomo izpluli malo pred sončnim zahodom nad Rovinjem in se zabavali na barki do 03.h  Naša vesela posadka, bo kmalu popolnoma skrita pred radovednimi očmi, daleč stran od obale. Samo predstavljajte si čudovit morski pogled, valovi in prijeten ambient- prepričani smo, da vam že padajo na misel zabavne aktivnosti, od plesanja,klepeta, srkanja pijač.. In še marsikaj.. No, kapitan pravi: počnite kar vam je volja, paluba je vaša!

Plujemo po sledečem razporedu:

  • Odhod: 18:30h Rovinj
  • Prihod: 02:00h Rovinj

Za tiste, ki bi želeli predčasno vrnitev Boat taxiji vozijo nazaj po ceni 10€ na osebo.

Dress code

Vse belo! Zapomnite si, manj je več- torej svobodno lahko odvržete svoja oblačila,  zadržite kakšen bel detajl.

Cena

120 € par

Vključeno v ceno:

  • Vsa alkoholna in brezalkoholna pijača med partijem
  • Večerja in sadni prigrizki

Število mest je omejeno, zato si čimprej priskrbite svoje! Kupite rezervacijo vstopnice, ostalo plačate pri vstopu na party.

Opozorilo:

  • NOČNO KOPANJE JE STROGO PREPOVEDANO. Ko se znoči, vas prosimo da se zaradi varnostnih razlogov, ne potapljate v morje. Za osvežitev, imamo tuš prhe na palubi;)
  • V primeru slabega vremena, si FF pridržuje pravico odpovedi dogodka in vsem, ki so že plačali, povrne plačilo.

Kontakt in rezervacije