Ne postoji samo jedan atribut koji će učiniti hotel “najboljm u ovoj regiji”. Međutim, prema našem mišljenju, postoje određene stavke koje bi hotel trebao imati u ponudi, kako bi gostima omogućio ugodan boravak

Shodno tome, napravili smo listu najboljih hotela u Rovinju, na osnovu usluge, lokacije, sadržaja, hrane, smisla za detalje i njihovog “X” faktora.

Novi porodični hotel Amarin sa 4 zvezdice smešten je na oko četiri kilometra severno od centra Rovinja, na istočnoj ivici turističke zone Monsena-Valdaliso.

Hotel Lone je elegantni hotel sa 5 zvezdica i jednom od najboljih lokacija u Rovinju. Nalazi se u sklopu parka prirode Punta Corrente, na samo 15 minuta hoda od centra grada.

Monte Mulini je hotel na istarskoj obali koji se može pohvaliti sa 5 zvezdica. Nalazi se na samo 10 minuta od Starog grada Rovinja u gustoj, vekovima staroj, borovoj šumi.

Adriatic je više od hotela. To je građevinsko umetničko delo, smešteno na glavnom trgu, u srcu Starog grada Rovinja. Hotel je sagrađen 1913. godine, kompletno je renoviran 2015. godine i pritom sačuvao duh tradicionalne arhitekture sa modernim rešenjima.

Eden je idilični hotel, smešten na spoljnoj liniji mirnih šuma Zlatnog rta, na samo 200 m od kristalnog Jadrana.

Hotel Istra se nalazi na malom, neprometnom ostrvu Sv. Andrej. Predstavlja najupečatljiviji objekat u okolini, okružen borovima, stenama i plavim Jadranom.

Ovaj elegantni butik hotel sa 4 zvezdice nalazi se u maloj, striktno pešačkoj ulici u sred Starog grada Rovinja, na samo nekoliko koraka od glavnog trga.

Boutique Hotel Valdibora je dospeo na našu listu zahvaljujući svom šarmu i zapanjujućoj lokaciji. Ova prekrasna građevina iz 17. veka, sada kompletno renovirana, nalazi se u srcu Starog grada Rovinja, u romantičnoj sporednoj ulici u blizini crkve Sv. Eufemije.

Hotel Delfin je prekrasan, luksuzni butik hotel udaljen samo 10 minuta hoda od Starog grada Rovinja. Njegova mirna lokacija na rivi nudi senzacionalni pogled na Jadran, kamene građevine i crkvu sv. Eufemije.