Adriatic je več kot hotel. To je gradbeno umetniško delo, ki se nahaja na glavnem trgu, v osrčju Starega mesta Rovinja. Hotel je bil zgrajen leta 1913 in je bil popolnoma prenovljen leta 2015 in ob tem je ohranil duh tradicionalne arhitekture z modernimi rešitvami. Vsaka od 18 luksuznih sob / apartmajev ima svojo edinstveno zabavno temo in očarljiv pogled. Apartmaji imajo torej živahna imena: ateljeje in galerijo – navdihnjena s prostorom za ustvarjanje in razkrivanje umetnosti;
Piazza – italijanska beseda za trg, ki je se nahaja ravno spodaj; Adriatic – po elegantni zasnovi v mediteranskem slogu in s čudovitim razgledom na Jadran in promenado. Poleg kraljevskih postelj in oblikovalskega pohištva, Najbolj zanimive podrobnosti so kamini, odprta / mesečna kopalna kad in ročno izdelani mozaiki.

V sobah, hodnikih in celo na stenah restavracij, so umetnine ustvarjene posebej za hotel. Konceptualne skulpture, avantgarda in motivi olja na platnu bodo definitivno navdušile vse vas, da poiščete abstraktne oblike na prodnatih plažah in zasenčenih obalah. Zvečer lahko uživate v taveranah ali zraven klasičnih koktejlov in viskija v Adriatic Café Baru.

Spletna stran    +385 (0)52 800 250