Island Hotel Istra se nahaja na majhnem, neprehodnem otoku Sv. Andrej. Predstavlja najočitnejši objekt v okolici, obdan z borovci, zidovi in modrim Jadranom. Če ste ljubitelj luksuznih letovišč in sproščujočih plaž, ali če imate radi divje, skrite zalive in neokrnjeno naravo – tu lahko najdete vse v polmeru 50 metrov.

Hotel ima 326 svetlih sob, 32 apartmajev, balkone s čudovitim razgledom na morje in številnimi sprostitvami. Zunanji prostor za sedenje in bazen so združeni v ambientu mediteranskega vrta. Območje Zen se širi do zaprtega bazena in wellness področja z velikostjo 1600 m2. Tukaj si lahko privoščite kozmetične tretmaje, kraljevsko kopalnico, aromaterapijo in rastlinske masaže. Vroče in hladne metode revitalizacije se uporabljajo za povečanje pretoka energije, krepitev imunskega sistema in zategovanje kože. Obiščite turško ali finsko savno, se sprostite na ogrevanih vodnih posteljah, skočite v kad z zdrobljenim ledom in zaključite sejo s tropsko deževno prho.

Če ste za aktivnejše počitnice, tukaj je nekaj možnosti: Obiščite telovadnico, enega od številnih športnih igrišč, najemite kolesa ali kajak, poskusite potapljanje, jadranje ali streljanje. Ko ste lačni in izčrpani, izberite nekaj iz bogate ponudbe mediteranskih in mednarodnih jedi in sladic.

Spletna stran    +385 (0)52 800 250