Monte Mulini je hotel na istrski obali, ki se lahko pohvali s petimi zvezdicami. Nahaja se le 10 minut od starega mesta Rovinj v gostih, starodavnih gozdovih, borovem gozdu. Vsaka od 113 sob ima izjemen pogled na Lonski zaliv.

Plaža Mulini je le nekaj korakov nižje in predstavlja resnično oazo miru in sprostitve. Gostje hotela so vedno navdušeni, ko vidijo ogromen bazen z površino 400 m2, kjer lahko izbirajo med toplo in hladno vodo, hidromasažo ali sprostitev z odprtim barom. V notranjosti je manjši bazen z dvosmernim tokom vode. Poleg njega, se nahaja wellness zona, kjer lahko poskusite razstrupljanje, vlaženje in pomirjujoč učinek lokalnih morskih rastlin na vaši koži.

Tisti, ki se želijo malce zategniti, lahko obiščejo fitness center in se posvetujejo o planu diete in vajah. Poleg tega, v okvirju Eden športnega centra se nahaja 8 teniških igrišč, kjer lahko najamete tudi nekaj profesionalnih ur tenisa. A la carte restavracija zraven fantastičnih tradicionalnih sredozemskih jedi, ponuja okoli 550 lokalnih in tujih vrst vina. Prijazno osebje pa bo poskrbelo, da imate vse, kar potrebujete, od začetka do konca Vašega bivanja.

Spletna stran    +385 (0)52 800 250