Živciraju Vas uski šatori, teške vreće za spavanje i puzajuće bube? Niste osoba koja voli kampiranje? Niste raspoloženi da skupljate šumske plodove po nekoliko sati kako ne biste gladovali u divljini?

Evo novog načina kampiranja koji ćete obožavati! Želimo da Vas upoznamo sa odmaralištima u kojima možete uživati u životu punim plućima, bez briga i bez odijeće! Naturistički/nudistički kampovi Istre su jedni od najboljih na svijetu, zahvaljujući prekrasnoj zelenoj obali, čistom Jadranskom moru, sigurnosnim standardima, udobnim smeštajnim objektima i raznim adrenalinskim sadržajima!

Jesmo li Vam uspjeli promjeniti mišljenje o kampiranju? Onda se spremite za povezivanje sa prirodom na potpuno novi način!

Nudistički kamp Valalta nalazi se na samo 7 km od centra Rovinja. Dobitnik je ovogodišnje nagrade “ANWB Top 2018” kao jedan od najboljih kampova u Europi i proglašen najboljim kampom Hrvatske za period od 2015. do 2018.

Koversada je sljedeći kamp na Jadranu u kojem je odjeća nepoželjna, a nalazi se samo 2 km južno od malog, ribarskog sela Vrsar. Sa kapacitetom za 5000 gostiju i 1700 prostranih i kompletno opremljenih parcela, izgleda kao pravi grad i definitivno je jedno od najboljih mjesta za golišavi odmor.

Polari je ogroman kamp smješten 4 km od centra Rovinja. Kamp može primiti oko 6000 gostiju na zadivljujućih 60 ha.

Veštar je kamp sa četiri zvijezdice kapaciteta za preko 5000 gostiju. Nalazi se 5 kilometara od centra Rovinja i posebno je popularan među vlasnicima brodova.

Amarin je poznati kamp smešten 4km sjeverno od centra Rovinja. Nekada je bio poznat kao nudističko naselje pod imenom Monsena. Od 2005. godine je potpuno renoviran, nudistički koncept je zabranjen, ali je i dalje zabavno odmaralište.

Porton Biondi je najmanji kamp od svih o kojima smo pisali, ali je najbliži Starom gradu Rovinju i nudi najbolji pogled na ovaj povijesni dio grada.