Spletne strani za swingerje so enostavno in hitro orodje katere omogočajo povezovanje z drugimi swingerji, iskanje trenutnih partnerjev, organiziranje zabavnih sestankov ali zabav in uživanje v erotski vsebini – dokler istočasno ščitite zasebnost uporabnika.

Če ste novi v swingerskem svetu ali samo želite spoznati več ljudi, priporočamo da obuščete te spletne strani in dobite vse potrebne informacije!

Forbidden Fruit je zelo popularna stran za spoznavanje swingerjev. Tukaj lahko stopite v kontakt z različnimi profili (moški, ženske ali pari), kateri tudi iščejo zabavo. Stran ima sistem verifikacije, kateri zagotavlja da so registrirani člani realni.

SDC

Swingers Date Club je še ena stran, ki pomaga swingerjem, fetišnim parom in singlom, da najdejo prave partnerje iz svojega okolja. Spletna stran je bila ustanovljena leta 1999 in je ena najstarejših obstoječih platform za spoznavanje.

SpicyMatch je spletna stran, zasnovana tako, da je videti kot skupno družabeno  omrežje, zaradi česar je navigacija zelo intuitivna.  Ponuja vse vrste informacij z novimi swingerji, z ciljem da jim pomagajo v iskanju sveta seksualnih možnosti.

Smokva ni ravno spletna stran rezervirana samo za swingerje. To je mesto za ljudi vseh erotskih usmerjenj, ki iščejo osebo, ali par z istimi fantazijami in preferencami, popolnoma brez tabujev.