Web stranice za swingere su jednostavan i brz alat koji omogućava povezivanja sa drugim swingerima, pronalaženje trenutnih partnera, organiziranje zabavnih sastanaka ili partija i uživanje u erotskom sadržaju – dok istovremeno štite privatnost korisnika.

Ako ste novi u swingerskom svijetu ili samo želite upoznati više ljudi, preporučujemo da pogledajte ove web stranice, kako biste dobili sve potrebne informacije!

Forbidden Fruit je veoma popularna stranica za upoznavanje swingera. Ovdje možete stupiti u kontakt sa različitim profilima (muškarci, žene ili parovi), koji takođe traže zabavu. Stranica ima sistem verifikacije koji osigurava da su registrirani članovi stvarni.

SDC

Swingers Date Club je još jedna stranica koja pomaže swingerima, fetish parovima i samcima da pronađu odgovarajuće partnere iz njihove okolice. Stranica je kreirana 1999. godine i jedna je od najstarijih postojećih platformi za upoznavanje.

SpicyMatch je swingerska stranica dizajnirana da izgleda kao obična društvena mreža, što čini navigaciju vrlo intuitivnom. Ona nudi sve vrste informacija novim swingerima s ciljem da im pomogne u istraživanju svijeta seksualnih mogućnosti.

Smokva nije baš isključivo stranica rezervirana samo za swingere. To je mjesto za ljude svih erotskih usmjerenja, koji traže osobu ili par sa istim fantazijama i željama, potpuno bez tabua.