Želimo, da Vas obradujemo jednim novim partijem! Pošto kao ni Vi ne volimo rutinu, odlučili smo se da klub ovog puta zamenimo brodom! Pa, jeste li za jedan dobar noćni parti na palubi?

Isplovljavamo tik pred zalazak sunca, tako da ćete moći uživati u sjajnoj igri boja na zapadnom horizontu, dok sa suprotne strane Rovinj tone u mrak. Ovaj prizor, uz opuštenu muziku, lagane latino ritmove i šum mora kreiraće jedinstvenu senzualnu atmosferu. Diskretna svetla, pregršt udobnih madraca za leškarenje, sjajan izbor pića i puno zgodnih nasmejanih ljudi ubaciće Vas u sexy raspoloženje.  Istina da neće biti toliko vruće zbog svežeg povetarca, ali uz miris soli, golišavo društvo i talase, ovaj parti će biti nešto poput vrelih ludih letnjih noći koje nam toliko nedostaju!

Party plan

Isplovljavamo upravo pred zalazak sunca nad Rovinjom, a na brodu ćemo partijati sve do 3h posle ponoći. Naša vesela posada će se ubrzo naći daleko od obale, sasvim skrivena od radoznalih očiju. Uz prekrasan pogled na pučinu, šum talasa i opušten ambijent, sigurni smo da Vam već na pamet padaju mnoge nestašne zabavne aktivnosti, pored čavrljanja, cuganja i plesanja. Kapiten je rekao: Voljno, paluba je Vaša!

Plovimo prema sledećem rasporedu:

  • Polazak: 18:30 Rovinj
  • Povratak: 02:00 Rovinj

Za zainteresovane postoji mogućnost ranijeg povratka taxi brodom po ceni od 10€ po osobi.

Dress code

Svi u belom! I ovde važi manje je više, pa se slobodno raskomotite, no nabacite neki beli detalj.

Cene

120 € za Par

Uključeno u cenu:

  • Sva alkoholna i bezalkoholna pića tokom partija
  • Večera i voćni zalogaji

Broj mesta je ograničen, pa Vas molimo da rezervacije izvršite što pre! Rezervaciju ulaznice kupujete odmah, a punu cenu ulaznice plaćate prilikom ukrcavanja na brod.


Napomena:

  • ZABRANJENO JE NOĆNO KUPANJE. Kada padne mrak molimo Vas da se iz sigurnosnih razloga ne bacate u more, imamo tuševe za osveženje 😉
  • U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, FF zadržava pravo otkazivanja događaja i povrata novca u punom iznosu onima koji su izvršili uplatu.

Kontakt i rezervacije