Forbidden Fruit, vas vabi, da skočite na palubo in se pridružite veseli posadki. Ne zamudite zabave sredi modrega Jadrana! Sonce, valovi, glasna glasba, sijajna atmosfera, sočni koktejli, tange in bikini- morate priznati..to je najbolj nori način, da raziščete obzorja!

Malo pijače, zibanja na valovih in plavajoča ekipa, se bo v trenutku znašla v globokem morju, daleč od radovednih oči in takrat, se začenja prava zabava! Zavedamo se, da je zabavljanje z plavanjem in sexy poziranjem na palubi zelo izčrpljujoče, zato smo pripravili nekaj, da vam povrne energijo. Kosilo bo servirano na ladji, vmes pa imate na voljo sočne sadne prigrizke, da se lahko osvežite. Pluli bomo skozi prelep Limski kanal, mimo znane swingerske plaže Punta Križ in bližnjih otokov.

Dress Code:
Pripravite svoje sexy kopalke-bikini, tange- ali pa tudi ne…Golota je čisto ok, nismo sramežljivi 😉

Plujemo po sledečem voznem redu:
● Odhod 10:30h Rovinj
● Prihod 17:30h Rovinj

Vključeno v ceno:
● Vrhunska zabava in DJ
● Kosilo in sadni prigrizki na Boat Party-ju
● Ena pijača po osebi
● Voda za celoten čas plovbe
● Igračka za vodo
● FF zapestnica

Število mest je omejeno, zato si čimprej rezervirate svoje! Rezervacijo vstopnice si lahko kupite zdaj, preostanek cene, pa plačate pri vstopu na ladjo.

*** V primeru slabega vremena, si FF pridržuje pravico spremembe termina, na datum petek 06.08. ali nedeljo 08.08. V kolikor vam spremenjeni datum ne odgovarja, imate pravico do povračila denarja, v polni vrednosti vplačila.

*** V primeru prepovedi plovbe zaradi Covid-19, si FF pridržuje pravico odpovedi dogodka in povračilo denarja v polni vrednosti vsem, ki so svoj nakup že opravili.

Covid – 19:
FF skrbi tudi o Vašem zdravju. Upoštevali bomo vse epidemiološke mere, katere bodo v tem trenutku priporočene. V kolikor bo trenuten zakon, da se eventa smejo udeležiti samo osebe katere so Covid negativne, ali so Covid že prebolele, imajo protitelesa, ali so pa že cepljene, boste morali predložiti ustrezen dokument.

FF validacija:
V primeru, da še niste FF validiran član. Vsi obiskovalci dogodka, bodo
pridobili svojo validacijo! Z FF validacijo, si pridobite 20% stalni popust na Premium članstvo

Vstopnice in rezervacije