Subota, 28. Srpanj 2018 u 16:00
do Subota, 4. Kolovoz 2018

Rovinjsko Selo

Pridružite nam se tijekom erotskog tjedna u Rovinju, centru noćnog života Jadrana na 3, 4 ili 7 dana. Naša fantastična rezidencija nalazi se na diskretnoj lokaciji gdje možete biti slobodni, uživati, partijati i zabavljati se kao već udomaćeni gost u villi. Osim toga, villa je udaljena samo 15 minuta (oko 10 km) od Valalta nudističkog kampa i poznate šljunkovite plaže Punta Križa. Koncept je jednostavan: Odabrani gosti parovi max. 49 godina stari i razigrani, zajedno provode erotične swingerske dane u velikoj villi gdje mogu uživati u privatnosti ambijenta i osvježenju u bazenu. Villa ima 4 spavaće sobe, 4 kupaone, lijep dnevni boravak i kuhinju. Osim toga, drugi parovi će nam se pridružiti na 2 partija koje ćemo organizirati u ponedjeljak 30. srpnja i u petak 3. kolovoza. Ali to nije sve, jer će se svakog dana u tjednu održavati poslijepodnevne zabave na plaži!

Dakle, možete ostati cijeli tjedan ili samo 3 ili 4 dana, sve po želji… Što je uključeno:

  1. 1. boravak u privatnoj sobi u party villi s bazenom;
  2. 2. besplatnan ulaz na dva partija 30. srpnja i 3. kolovoza;
  3. 3. besplatan ulaz na dva pred-partija na plaži 29. srpnja i 2. kolovoza;

Cijena boravka u villi za cijeli tjedan iznosi samo 694 € za par, a uključuje jednu privatnu sobu i, naravno, besplatan ulaz na dva partija uz besplatna pića. Ako ostajete kraće, cijena je 133 € po danu za par.

Da biste potvrdili svoju rezervaciju, tražimo da 50% uplatite unapred. Ako želite da se družimo, prijavite se što prije jer četiri sobe u vrhu sezone vrlo brzo odu. 😉

Informacije i rezervacije

 

Rovinj Summer Warm Up Party / Rovinjski Ljetni Party Zagrijavanja

Ponedeljak, 30. srpanj 2018. u 18:00

Rovinjsko Selo

Pridružite nam se u vreloj ljetnoj noći u našoj villi, nedaleko od Rovinja, na 10 minuta (oko 7 km) od grada ili 15 minuta (oko 10 km) od Valalte ili swingerske plaže Punta Križa. Muzika, piće i vruća tjela koja se stapaju kako bi uživala u noći zabave i užitaka! Ograničit ćemo ovaj pred-party na najviše 20 parova, tako da možemo zaista imati najintrigantnije i najugodnije ljude oko sebe. Cijena za pred-party iznosi 90 € po paru, a počinje već u ranim večernjim satima, u 18h, u doba kada se sunce počinje smirivati, a naši instinkti buditi i trajat će duboko u noć, sve dok budemo imali volje za ples, igrice, zavođenje i uživanje! Besplatno piće i grickalice biti će Vam također na raspolaganju!

Da biste potvrdili svoju rezervaciju, tražimo da 50% uplatite unapred.

Informacije i rezervacije

 

Rovinj Summer Top Party

Petak, 3. kolovoz 2018 u 18:00

Rovinjsko Selo

Ludi petak kod nas već počinje u večernjim satima, u 18h, kada se sunce smiruje. To je idealna atmosfera da se malo razdrmate i započnete prvo zaigrano zavođenje dok uživate kraj bazena.

Maksimalan broj parova ograničen je na 25, a cijena od 120 € uključuje također pristup bife VEČERI i BESPLATNIM PIĆIMA, koja će atmosferu lagano preplaviti sexy i erotskim valovima privlačnosti.

U točno 22h, Majstor i Margarita će vas voditi kroz sexy performans koji će otvoriti put dodatnim kinky vibracijama i igricama za stvarno vruče, erotsko večer i fantastičan, oslobađajući ljetni sex!

Da biste potvrdili svoju rezervaciju, tražimo da 50% uplatite unapred.

Informacije i rezervacije