Hotel Istra se nalazi na malom, neprometnom otoku Sv. Andrija. Predstavlja najupečatljiviji objekat u okolini, okružen borovima, stijenama i plavim Jadranom.
Ako ste ljubitelj luksuznih boravišta i relaksirajućih plaža ili ako pak volite divlje, skrivene uvale i netaknutu prirodu – ovdje možete naći sve to u krugu od 50 metara.

Hotel nudi 326 svijetlih soba, 32 apartmana, balkone s prekrasnim pogledom na more i brojne sadržaje za relaksaciju. Vanjski prostor za sjedenje i bazen uklopljeni su u ambijent mediteranske bašte. Zen zona se širi dalje do zatvorenog bazena i wellness područja veličine 1600 m2. Ovdje se možete počastiti kozmetičkim tretmanima, kraljevskom kupaonom, aromaterapijom i biljnim masažama. Vruće i hladne metode revitalizacije se koriste za poticanje protoka energije, jačanje imunološkog sustava i zatezanje kože. Posjetite Tursku ili Finsku saunu, opustite se na grijanim vodenim krevetima, uskočite u kadu sa drobljenim ledom i završite sesiju tropskim kišnim tušem.
Ako ste za aktivniji odmor, evo nekoliko opcija: Posjetite teretanu, jedan od brojnih sportskih terena, iznajmite bicikl ili kajak, isprobajte ronjenje, jedrenje ili streličarstvo. A kada ogladnite i budete iscrpljeni, izaberite nešto iz bogate ponude mediteranskih i internacionalnih jela i poslastica.

Web stranica    +385 (0)52 800 250