Monte Mulini je hotel na istarskoj obali koji se može pohvaliti sa 5 zvijezdica. Nalazi se na samo 10 minuta od Starog grada Rovinja u gustoj, vijekovima staroj, borovoj šumi. Svaka od njegovih 113 soba ima izuzetan pogled na Lone zaljev.

Plaža Mulini je samo nekoliko koraka niže i predstavlja pravu oazu mira i relaksacije. Gosti hotela se uvijek oduševe kada vide ogromnu zonu bazena od 400 m2, gde mogu da biraju između vruće i hladne vode, hidromasaže ili opuštanja za otvorenim šankom. Unutra je manji bazen sa dvosmjernim tokom vode. Pored njega nalazi se wellness zona, gdje možete probati detoksirajuće, hidratizirajuće i umirujuće efekti lokalnih morskih biljaka na svojoj koži.

Oni koji žele da se malo zategnu, mogu da posjete fitness centar i savjetuju se sa instruktorima o planu dijete i vježbi. Osim toga, u okviru Eden sportskog centra nalazi se 8 teniskih terena, gdje možete uzeti i nekoliko profesionalnih satova tenisa. Hotelski a la carte restoran, pored fantastičnih tradicionalnih mediteranskih jela, nudi oko 550 lokalnih i stranih naslova vina. A ljubazno osoblje će se pobrinuti da imate sve što vam treba, od početka do kraja Vašeg boravka…

Web stranica    +385 (0)52 800 250