Hotel Istra se nalazi na malom, neprometnom ostrvu Sv. Andrej. Predstavlja najupečatljiviji objekat u okolini, okružen borovima, stenama i plavim Jadranom
Ako ste ljubitelj luksuznih boravišta i relaksirajućih plaža ili ako pak volite divlje, skrivene uvale i netaknutu prirodu – ovde možete naći sve to u krugu od 50 metara.

Hotel nudi 326 svetlih soba, 32 apartmana, balkone s prekrasnim pogledom na more i brojne sadržaje za relaksaciju. Spoljni prostor za sedenje i bazen ukopljeni su u ambijent mediteranske bašte. Zen zona se širi dalje do zatvorenog bazena i wellness područja veličine 1600 m2. Ovde se možete počastiti kozmetičkim tretmanima, kraljevskim kupatilom, aromaterapijom i biljnim masažama. Vruće i hladne metode revitalizacije se koriste za podsticanje protoka energije, jačanje imunološkog sistema i zatezanje kože. Posetite Tursku ili Finsku saunu, opustite se na grejanim vodenim krevetima, uskočite u kadu sa drobljenim ledom i završite sesiju tropskim kišnim tušem.
Ako ste za aktivniji odmor, evo nekoliko opcija: Posetite teretanu, jedan od brojnih sportskih terena, iznajmite bicikl ili kajak, isprobajte ronjenje, jedrenje ili streljaštvo. A kada ogladnite i budete iscrpljeni, izaberite nešto iz bogate ponude mediteranskih i internacionalnih jela i poslastica.

Sajt    +385 (0)52 800 250