Monte Mulini je hotel na istarskoj obali koji se može pohvaliti sa 5 zvezdica. Nalazi se na samo 10 minuta od Starog grada Rovinja u gustoj, vekovima staroj, borovoj šumi. Svaka od njegovih 113 soba ima izuzetan pogled na Lone zaliv.

Plaža Mulini je samo nekoliko koraka niže i predstavlja pravu oazu mira i relaksacije. Gosti hotela se uvek oduševe kada vide ogromnu zonu bazena od 400 m2, gde mogu da biraju između vruće i hladne vode, hidromasaže ili opuštanja za otvorenim šankom. Unutra je manji bazen sa dvosmernim tokom vode. Pored njega nalazi se wellness zona, gde možete probati detoks, hidratizujuće i umirujuće efekti lokalnih morskih biljaka na svojoj koži.

Oni koji žele da se malo zategnu, mogu da posete fitnes centar i konsultuju se sa instruktorima o planu dijete i vežbi. Sem toga, u okviru Eden sportskog centra nalazi se 8 teniskih terena, gde možete uzeti i nekoliko profesionalnih časova tenisa. Hotelski a la carte restoran, pored fantastičnih tradicionalnih mediteranskih jela, nudi oko 550 lokalnih i stranih naslova vina. A ljubazno osoblje će se pobrinuti da imate sve što vam treba, od početka do kraja Vašeg boravka…

Sajt    +385 (0)52 800 250