Eden je idilični hotel, ki se nahaja na najbolj oddaljeni črti mirnih gozdov Zlatega rta, le 200 metrov od kristalno čistega Jadrana. Vsaka od 325 namestitvenih enot ima prostoren balkon, kjer lahko uživate v jutranjem vetriču z vonjem slane vode ali romantičnih sončnih zahodov nad zalivom.

Hotel ponuja osvežitev v zunanjem bazenu v obliki jezera z morsko vodo, kot tudi velik notranji bazen. Poleg elegantnega koktajl bara in območja za sončenje, je tukaj tudi letni oder, namenjen zabavi na odprtem, pod zvezdami. V hotelski restavraciji strežejo lokalne in mednarodne gastronomske dobrote, in dobro opremljen aperitiv bar bo najboljši zaveznik za večerne zabave.

Wellness območje je sestavljeno iz štirih anti-stresnih prostorov, spa apartmajev za tretma parov, turške kopalnice, finske in infrardeče savne. Sodobna telovadnica je idealna za dnevno dozo kardija in vaj za oblikovanje. Gimnastika, joga, meditacija in druge skupinske vaje se lahko opravljajo zunaj, na svežem zraku, v senci 100 let starih borov.

Spletna stran    +385 (0)52 800 250