Vas motijo vas ozki šotori, težke spalne vreče in žuželke? Niste oseba katera ima rada taborjenje? Niste razpoloženi  nekajurno nabiranje  gozdnih  plodov, da ne bi bili lačni v divjini?

Tukaj je nov način taborjenja, ki ga boste vzljubili! Radi bi vam predstavili  kraje, kjer lahko uživate v življenju  polnih pljuč, brez skrbi in brez oblačil! Naturistična / nudistična letovišča Istre, so eni izmed najboljših na svetu, zahvaljujoč čudoviti zeleni obali, čistemu Jadranskemu morju, varnostnim standardom, udobnim namestitvam in raznovrstnim adrenalinskim udobjem!

Ali smo uspeli spremeniti vaše menje za  taborjenje? Potem se pripravite, da se povežete z naravo na povsem novi ravni!

Naturistični kamp Valalta se nahaja le 7 km od središča Rovinja. Dobitnik letošnje nagrade “ANWB Top 2018” kot eden izmed najboljših letovišč  v Evropi in je razglašen za najboljše letovišče Hrvaške, za obdobje 2015 – 2018.

Koversada je naslednje letovišče na jadranski obali, kjer so obleke nezaželene in je le 2 km južno od majhne ribiške vasice Vrsar. Z zmogljivostjo 5.000 gostov in 1700 prostornimi ter popolnoma opremljenimi parcelami, izgleda kot pravo mesto in je zagotovo eno izmed najboljših krajev za počitnice.

Polari je ogromeno naselje, ki se nahaja le 4 km od centra Rovinja. Kamp lahko sprejme okoli 6000 gostov na osupljivih  60 hektarjev.

Veštar je kamp s štirimi zvezdicami, z zmogljivostjo več kot 5000 gostov.  Je le 5 kilometrov od centra Rovinja in je še posebej priljubljeno med lastniki plovil.

Amarin je znano letovišče, ki leži le 4 km severno od centra Rovinja. Nekoč je bilo znano kot nudistično naselje pod imenom Monsen. Od leta 2005 je bilo popolnoma prenovljeno, nudistični koncept je prepovedan, vendar je še vedno zabaven počitek.

Porton Biondi je najmanjši kamp, ki smo jih opisali, vendar je najbližji starem mestu Rovinj in ponuja najboljši pogled na ta zgodovinski del mesta.