Nerviraju Vas uski šatori, teške vreće za spavanje i puzeće bube? Niste osoba koja voli kampovanje? Niste raspoloženi da skupljate šumske plodove po nekoliko sati kako ne biste gladovali u divljini?

Evo novog načina kampovanja koji ćete obožavati! Želimo da Vas upoznamo sa odmaralištima u kojima možete uživati u životu punim plućima, bez briga i bez odeće! Naturistički/nudistički kampovi Istre su jedni od najboljih na svetu, zahvaljujući prekrasnoj zelenoj obali, čistom Jadranskom moru, sigurnosnim standardima, udobnim smeštajnim objektima i raznim adrenalinskim sadržajima!

Jesmo uspeli da Vam promenimo mišljenje o kampovanju? Onda se spremite za povezivanje sa prirodom na potpuno novom nivou!

Nudistički kamp Valalta nalazi se na samo 7 km od centra Rovinja. Dobitnik je ovogodišnje nagrade “ANWB Top 2018” kao jedan od najboljih kampova u Evropi i proglašen najboljim kampom Hrvatske za period od 2015. do 2018.

Koversada je sledeći kamp na Jadranu u kom je odeća nepoželjna, a nalazi se samo 2 km južno od malog, ribarskog sela Vrsar. Sa kapacitetom za 5000 gostiju i 1700 prostranih i kompletno opremljenih parcela, izgleda kao pravi grad i definitivno je jedno od najboljih mesta za golišavi odmor.

Polari je ogroman kamp smešten svega 4 km od centra Rovinja. Kamp može primiti oko 6000 gostiju na zadivljujućih 60 ha.

Veštar je kamp sa četiri zvezdice kapaciteta za preko 5000 gostiju. Nalazi se svega 5 kilometara od centra Rovinja i posebno je popularan među vlasnicima brodova.

Amarin je poznati kamp smešten svega 4km severno od centra Rovinja. Nekada je bio poznat kao nudističko naselje pod imenom Monsena. Od 2005. godine je potpuno renoviran, nudistički koncept je zabranjen, ali je i dalje zabavno odmaralište.

Porton Biondi je najmanji kamp od svih o kojima smo pisali, ali je najbliži Starom gradu Rovinju i nudi najbolji pogled na ovaj istorijski deo grada.