Web stranice za svingere su jednostavan i brz alat koji omogućava povezivanja sa drugim svingerima, pronalaženje trenutnih partnera, organizovanje zabavnih sastanaka ili partija i uživanje u erotskom sadržaju – dok istovremeno štite privatnost korisnika.

Ako ste novi u svingerskom svetu ili samo želite upoznati više ljudi, preporučujemo da pogledajte ove web stranice, kako biste dobili sve potrebne informacije!

Forbidden Fruit je veoma popularna stranica za upoznavanje svingera. Ovde možete stupiti u kontakt sa različitim profilima (muškarci, žene ili parovi), koji takođe traže zabavu. Stranica ima sistem verifikacije koji osigurava da su registrovani članovi stvarni.

SDC

Swingers Date Club je još jedna stranica koja pomaže svingerima, fetišarskim parovima i samcima da pronađu odgovarajuće partnere iz njihove okoline. Stranica je kreirana 1999. godine i jedna je od najstarijih postojećih platformi za upoznavanje.

SpicyMatch je svingerska stranica dizajnirana da izgleda kao uobičajena društvena mreža, što čini navigaciju vrlo intuitivnom. Ona nudi sve vrste informacija novim svingerima s ciljem da im pomogne u istraživanju sveta seksualnih mogućnosti.

Smokva nije baš isključivo stranica rezervisana samo za svingere. To je mesto za ljude svih erotskih usmerenja, koji traže osobu ili par sa istim fantazijama i preferencama, potpuno bez tabua.