Forbidden Fruit je veoma popularna stranica za upoznavanje svingera. Ovde možete stupiti u kontakt sa različitim profilima (muškarci, žene ili parovi), koji takođe traže zabavu. Stranica ima sistem verifikacije koji osigurava da su registrovani članovi stvarni. Ovo će Vas poštedeti razgovora sa lažnim pervertima. I najbolje od svega: Svi se mogu registrovati i besplatno koristiti osnovne opcije.

Forbidden Fruit omogućava svojim korisnicima da razgovaraju, dele slike, organizuju sopstvene sastanke na brzinu, partije ili zajedno kreiraju planove putovanja. Istovremeno, stranica deluje i kao poverljiva turistička agencija, nudeći svojim korisnicima razne svingerske izlete. Kreatori uspevaju da organizuju pristupačne tematske žurke za odrasle u poznatim odredištima širom Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Nemačke. Događaji se održavaju u luksuznim hotelima, spa centrima, klubovima, ski centrima pa čak i na brodovima na Jadranu. Najčešće su uključeni DJ, zabavljači, body painteri, performeri i igračkice – sve u skladu sa temom žurke, i naravno uz puno pića i igrica. Svaki parti bude rasporodat do poslednjeg mesta i ima svoj dress code za odevanje, koji u mnogome utiče na podizanje atmosfere: Seksi medicinske sestre i doktori; Seksi školske uniforme; Neonske boje; Crveni donji veš…

Tokom pauza između događaja, administratori stranice zabavljaju korisnike organizovanjem erotskih foto-takmičenja, gde oni najseksipilniji mogu dobiti vredne nagrade. Forbidden Fruit je relativno nova stranica, ali se široko korištena unutar svingerske zajednice. Svi sadržaji su dostupni na 6 jezika. Sajt koji definitivno trebate isprobati!

Sajt