Forbidden Fruit je zelo popularna stran za spoznavanje swingerjev. Tukaj lahko stopite v kontakt z različnimi profili (moški, ženske ali pari), kateri tudi iščejo zabavo. Stran ima sistem verifikacije, kateri zagotavlja da so registrirani člani realni.

To vam bo olajšalo pogovor, z morebitnimi lažnimi osebami . In najboljše od vsega: Vsi se lahko registrirajo in brezplačno preizkusijo in uporabljajo osnovne možnosti.

Forbidden Fruit omogoča svojim uporabnikom da se pogovarjajo, delijo slike, organizirajo lastne zmenke na hitro, zabave ali skupaj ustvarijo načrte potovanja. Istočasno, spletna stran deluje tudi kot zaupanja vredna turistična agencija, ponujajoč svojim uporabnikom razne swingerske izlete. Kreatorji uspeva, da organizirajo pristopne tematske zabave za odrasle na priznanih destinacijah po vsej Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, v Italiji, Avstriji in Nemčiji. Dogodki potekajo v luksuznih hotelih, spa centrih, klubih, smučarskih središčih in celo na čolnih na Jadranu. Najpogosteje so vključeni DJ, zabavljači, body painterji, izvajalci in igračke – vse v skladu z temo zabave in seveda z veliko pijače in igric. Vsaka zabava je razprodana do zadnjega mesta in ima vedno svoj dress code za oblačenje, ki na več načinov vpliva na dvig atmosfere: seksi medicinske sestre in doktorji; seksi šolske uniforme; neon barve; rdeče spodnje perilo ….

Med premori med dogodki, administratorji spletne strani zabavljajo uporabnike z organiziranjem erotskih foto-tekmovanj, kjer tisti najboljši, ki so najbolj seksapilni lahko dobijo vredne nagrade. Forbidden Fruit je relativno nova stran, ampak se široko uporablja znotraj swingerske skupnosti. Vse vsebine so na voljo v 6 jezikih. Spletna stran, ki jo boste zagotovo morali poskusiti!

Spletna stran