Forbidden Fruit je veoma popularna stranica za upoznavanje swingera. Ovdje možete stupiti u kontakt sa različitim profilima (muškarci, žene ili parovi), koji takođe traže zabavu. Stranica ima sistem verifikacije koji osigurava da su registrirani članovi stvarni. Ovo će Vas poštedjeti razgovora sa lažnim prevarantima. I najbolje od svega: Svi se mogu registrirati i besplatno koristiti osnovne opcije.

Forbidden Fruit omogućava svojim korisnicima da razgovaraju, dijele slike, organpziraju sastanke na brzinu, partije ili zajedno kreiraju planove putovanja. Istovremeno, stranica dijeluje i kao povjerljiva turistička agencija, nudeći svojim korisnicima razne swingerske izlete. Kreatori uspjevaju da organiziraju pristupačne tematske partye za odrasle u poznatim odredištima širom Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Nemačke. Događaji se održavaju u luksuznim hotelima, spa centrima, klubovima, ski centrima pa čak i na brodovima na Jadranu. Najčešće su uključeni DJ, zabavljači, body painteri, performeri i plesačice – sve u skladu sa temom partya, i naravno uz puno pića i igrica. Svaki parti bude rasporodan do poslednjeg mjesta i ima svoj dress code za odijevanje, koji u mnogome utječe na podizanje atmosfere: Sexy medicinske sestre i doktori; Sexy školske uniforme; Neonske boje; Crveni donji veš…

Tijkom pauza između događaja, administratori stranice zabavljaju korisnike organiziranjem erotskih foto-natjecanjima, gdje oni najseksipilniji mogu dobiti vrijedne nagrade. Forbidden Fruit je relativno nova stranica, ali je široko korištena unutar swingerske zajednice. Svi sadržaji su dostupni na 6 jezika. Stranica koju definitivno trebate isprobati!

Web stranica